Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5
Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5

EcoAlf

Bij Bofort vind je een ruim assortiment EcoAlf kleding voor dames. EcoAlf is een merk met als missie om 100% gerecyclede kleding modieus maken. De oprichter Javier Goyeneche vond het zijn verantwoordelijkheid om de modewereld te verduurzamen. De kleding van EcoAlf is gemaakt van volledig gerecyclede materialen zoals nylon, polyester, synthetische materialen en wol. EcoAlf wil de toon nog scherper zetten door ervoor te zorgen dat zij voor 2030 compleet CO2-neutraal te zijn. Ondanks dat de producten gemaakt zijn van gerecyclede materialen is de kwaliteit ongekend hoog. Duurzaamheid en fashion zijn termen waar EcoAlf voor staat.

Over EcoAlf

EcoAlf is een van de meest vooruitstrevende kledingproducenten op dit moment. Wat begon met een idee om het eerste kledingmerk met volledig gerecyclede kleding te worden, is uitgegroeid tot een koploper op het gebied van duurzaamheid. De kracht van EcoAlf ligt bij de combinatie van duurzaamheid, mode en kwaliteit. EcoAlf weet ook een vooruitstrevend merk te zijn in de fashion wereld. EcoAlf richt zich op tijdloze designs met een energieke uitstraling.

EcoAlf wederverkoper in Groningen

Bofort is een wederverkoper van EcoAlf kleding. Ons vertrouwde personeel heeft jarenlange kennis om jou van het juiste advies te voorzien. EcoAlf heeft verschillende pasvormen waardoor er voor iedereen een passend model is. Door het gebruik van gerecyclede stoffen en materialen is bijna alle kleding CO2-neutraal. Bofort beschikt jaarlijks over vier collecties van EcoAlf. Wij zijn dé wederverkoper van EcoAlf in Groningen.

Kom langs in onze winkel!

EcoAlf kleding koop je het liefst in het echt. Zo krijg je gelijk gevoel bij de hoogwaardige kwaliteit stof en materialen. Ons enthousiaste personeel voorziet je van passend advies zodat je nieuwe polo, trui of jas perfect op jou aansluit. Zo loop je er altijd modieus en beschermd bij. Bij ons kan je in alle rust genieten van het aanbod. Kom langs in onze winkel aan de Zwanestraat 47 te Groningen om ons volledige assortiment EcoAlf te bekijken!