Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5
Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5

In alle rust winkelen met je vriendinnen bij Bofort

Het lijkt bijna onvermijdbaar tegenwoordig, drukke winkels en volle winkelstraten lijken het nieuwe straatbeeld te gaan worden. Een moment shoppen met vriendinnen in alle rust, dat blijkt steeds lastiger te worden. Grote winkelketens proberen zoveel mogelijk bezoekers te trekken, wat ten koste gaat van het winkelplezier. Bij Bofort hebben wij de perfecte oplossing gevonden.

In alle rust ontspannen winkelen buiten openingstijden? Met de vriendinnenavond bij Bofort ben je verzekerd van een gezellige avond met je vriendinnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je uitgebreid genieten van ons unieke aanbod aan kraagjes, blousjes, polo’s en aanverwante kledingstukken. Alledaagse kleding, leuk voor een feestje, maar ook geschikt voor een middagje golf, tennis of bijvoorbeeld zeilen. Met merken zoals Didriksons, Reset, Gaastra, EcoAlf en natuurlijk HV society weten wij ons neer te zetten als een écht dameswinkel. Onze enthousiaste verkoopmedewerkers adviseren jullie met plezier over de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van damesmode.  

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil jij ook met jouw vriendinnen rustig winkelen onder het genot van een hapje en een drankje?  Neem dan gerust telefonisch contact op via 050-3186334 of mail ons via info@bofort.nl voor onze mogelijkheden. Dan gaan wij er samen met jullie er een gezellige avond van maken!