Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5
Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5

Reset

Bij Bofort vind je een ruim assortiment Reset jassen voor dames. Reset is een kledingmerk waarvan kwaliteit als kernwaarde geldt en stijl en outdoor gepaard gaan met elkaar. De designers van Reset slagen er elk jaar weer in een uit het oog springend design met fantastische pasvorm te ontwerpen. Naast dat Reset jassen stijlvol zijn, beschermen de jassen tegen alle weertypes. Dus, zoekt u de perfecte combinatie van stijl en outdoor? Kom dan langs in de winkel en bekijk ons assortiment Reset jassen! 

Over Reset

Het beruchte veranderlijke Nederlandse weer en de actieve levensstijl van de Nederlanders was onze inspiratie vanaf de eerste dag” aldus Reset. Deze quote geeft aan hoe het Nederlandse weer de designers van Reset heeft geïnspireerd om jassen niet alleen mooi, maar ook weerbestendig te maken. Met een jas van Reset ga je gegarandeerd de herfst en winter trotseren. Reset werkt alleen met materialen uit Poly’s en RDS goedgekeurde processen van de beste leveranciers.

Reset wederverkoper in Groningen

Bofort is een wederverkoper van Reset damesjassen. Ons vertrouwde personeel heeft jarenlange kennis om jou van het juiste advies te voorzien. Reset jassen hebben verschillende pasvormen waardoor er voor iedereen een passend model is. Door het gebruik van kwalitatieve stoffen en materialen zijn de jassen wind- en waterdicht. Bofort beschikt jaarlijks over vier collecties damesjassen van Reset. Wij zijn dé wederverkoper van Reset damesjassen in Groningen.

Kom langs in onze winkel!

Een Reset damesjas koop je het liefst in het echt. Zo krijg je gelijk gevoel bij de hoogwaardige kwaliteit stof en materialen. Ons enthousiaste personeel voorziet je van passend advies zodat je nieuwe reset jas perfect op jou aansluit. Zo loop je er altijd modieus en beschermd bij. Bij ons kan je in alle rust genieten van het aanbod. Kom langs in onze winkel aan de Zwanestraat 47 te Groningen om ons volledige assortiment Reset jassen te bekijken!