Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5
Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5

Gaastra

Bij Bofort vind je een ruim assortiment Gaastra kleding voor dames. Gaastra is een merk waar het ooit is begonnen in de zeilsport, waarna het kleine merk uit Sneek uitgroeide tot een internationaal begrip. De zeilmakerij begon met kleding maken om zich te wapenen tegen de extreme weersomstandigheden op zee. De passie en liefde voor de sport zorgde ervoor dat Gaastra een stijlvol en functioneel lifestyle merk is geworden.

Over Gaastra

Gaastra is een Nederlands lifestyle merk waarbij de trots, passie en liefde voor zeilen nog altijd terugkomt in de kleding. Het merk neemt de functionele en emotionele kant van het zeilen en zet dit om in topkwaliteit kleding voor op de oceaan en op het land. “Function meets style” is een van de belangrijkste pijlers bij Gaastra. De kleding van Gaastra is “Ocean tested” en “Land Certified”. Dit betekent dat de kleding nog steeds functioneel voor op de oceaan is, modieus voor op het land en duurzaam voor de natuur. De milieuvriendelijke manier van produceren van Gaastra is vooruitstrevend en respectvol.

Misschien leuk om te weten dat het logo van Gaastra nog steeds haar rijke geschiedenis met zich meedraagt. De bekende waterpoort van Sneek komt namelijk terug in het logo van Gaastra, hoe tof is dat?

Gaastra 1

Gaastra wederverkoper in Groningen

Bofort is een wederverkoper van Gaastra kleding. Ons vertrouwde personeel heeft jarenlange kennis om jou van het juiste advies te voorzien. Gaastra heeft verschillende pasvormen waardoor er voor iedereen een passend model is. Door het gebruik van kwalitatieve stoffen en materialen is bijna alle kleding water- en winddicht. Bofort beschikt jaarlijks over vier collecties van Gaastra. Wij zijn dé wederverkoper van Gaastra in Groningen.

Kom langs in onze winkel!

Gaastra kleding koop je het liefst in het echt. Zo krijg je gelijk gevoel bij de hoogwaardige kwaliteit stof en materialen. Ons enthousiaste personeel voorziet je van passend advies zodat je nieuwe polo, trui of jas perfect op jou aansluit. Zo loop je er altijd modieus en beschermd bij. Bij ons kan je in alle rust genieten van het aanbod. Kom langs in onze winkel aan de Zwanestraat 47 te Groningen om ons volledige assortiment Gaastra te bekijken!