Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5
Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5

HV Society

Bij Bofort vind je een ruim assortiment HV Society kleding voor dames. HV Society is een merk waar het ooit is begonnen in de wereld van paardensport. Het hippische lifestyle-merk is minder gericht op de functionele kant van de sport, maar vooral geïnspireerd door de polo levensstijl. HV Society staat voor comfortabele kleding die je laat stralen en genieten van het buitenleven.

Over HV Society

Look & Feel great with family and friends” is hoe HV Society haar kleding omschrijft. Hoewel het merk ambitieus is met luxe waarden en looks, is het commercieel geprijsd en toegankelijk voor de meeste consumenten. De rijke geschiedenis geeft het merk klasse en uitstraling. Ieder seizoen wordt er weer gebruik gemaakt van de meest recente trends op gebied van stoffen, materialen en kleuren. Bij ieder product wordt er gebruik gemaakt van de waterafstotende en ademende materialen, daarnaast bestaan de meeste kledingstukken uit 4-way stretch. Door de 4-way stretch technologie beweegt de kleding flexibel mee met het lichaam.

HV society

HV Society wederverkoper in Groningen

Bofort is een wederverkoper van HV Society kleding. Ons vertrouwde personeel heeft jarenlange kennis om jou van het juiste advies te voorzien. HV Society heeft verschillende pasvormen waardoor er voor iedereen een passend model is. Door het gebruik van kwalitatieve stoffen en materialen is de kleding waterafstotend en ademend. Bofort beschikt jaarlijks over vier collecties van HV Society. Wij zijn dé wederverkoper van HV Society in Groningen.

Kom langs in onze winkel!

HV Society kleding koop je het liefst in het echt. Zo krijg je gelijk gevoel bij de hoogwaardige kwaliteit stof en materialen. Ons enthousiaste personeel voorziet je van passend advies zodat je nieuwe polo, trui of jas perfect op jou aansluit. Zo loop je er altijd modieus en beschermd bij. Bij ons kan je in alle rust genieten van het aanbod. Kom langs in onze winkel aan de Zwanestraat 47 te Groningen om ons volledige assortiment HV Society te bekijken!