Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5
Kwaliteitskleding met natuurlijke materialen
Uniek aanbod
Gespecialiseerd in dameskleding
Klantenbeoordeling 4/5

Didriksons

Bij Bofort vind je een ruim assortiment Didriksons jassen voor dames. Deze stevige, stijlvolle jassen van Zweedse productie zijn wind- en waterdicht, ook bij extreem weer. Vanuit de productiehallen in Borås, Zweden, worden al sinds 1913 Didriksons jassen gemaakt volgens de volgende filosofie: Liever dan dat we de elementen veranderen, passen we ons aan de elementen aan.”. Op deze locatie worden tot op de dag van vandaag de nieuwe ontwerpen gemaakt, de materialen gekozen, worden de ontwerpen getest en uiteindelijk geproduceerd.  

Didriksons en duurzaamheid 

Een Didriksons jas wordt dus gewoon op Europese bodem geproduceerd, volgens Zweedse standaarden. Eén van de belangrijkste standaarden van Didriksons is duurzaamheid. Een Didriksons jas is niet voor een seizoen, maar moet vele jaren kunnen worden gedragen. Bovendien worden de jassen geproduceerd met duurzame materialen en verfprocessen en PFC-vrije impregnatiebehandelingen.  

Zoals je van een Scandinavisch merk mag verwachten, is het productieproces van Didriksons tevens ingericht op duurzaamheid. Zo wordt er gedurende het productproces de minimale hoeveelheid water, energie en transport verbruikt. 

Lees hier alles over hoe Didriksons hun duurzame beleid uitvoert. 

Didriksons

Didriksons wederverkoper in Groningen  

Een Didriksons jas koop je het liefst in het echt. Zo kun je de jas passen, voelen en zien. Allemaal terwijl onze enthousiaste medewerkers je voorzien van passend advies. Kom langs in onze winkel aan de Zwanestraat 47 te Groningen om ons volledige assortiment Didriksons jassen te bekijken!